Driftssikre erhvervsbiler og stabil kundeservice

Her på bloggen samler vi en lang række anbefalinger inden for autobranchen, som vi kan stå 100 % inde for – enten værksteder, vi selv har stiftet bekendtskab med i tidens løb, eller værksteder, som vores familie og venner har haft gode erfaringer med. Som tidligere selvstændige ved vi, hvor vigtigt det er med stabile og driftssikre firmabiler, så du kan give dine kunder den bedste service. Derfor vil vi meget gerne slå et slag for gode og troværdige autoværksteder rundt omkring i Danmark, der hver dag hjælper med at holde de danske virksomheder på vejene.

Fleksibilitet og professionalisme er altafgørende

Som erhvervsdrivende er det helt centralt for din forretning at din erhvervsbil, kører som den skal. Hvis uheldet er ude, er det derfor vigtigt med et autoværksted, der kender og forstår dine behov. Eksempelvis er fleksibilitet et nøgleord – du skal have adgang til service, når du har brug for – eller i hvert fald så hurtigt, som det nu er mulig. Hvis du gerne vil være dækket helt ind som erhvervsdrivende, anbefaler vi en fast serviceaftale, hvor din bil får et fast eftersyn og hvor der typisk er rabat at hente, hvis bilen skal repareres. 

Nyeste teknologi og veluddannede medarbejdere

De værksteder, vi har samlet her på siden, tilbyder alle service og reparation på erhvervsbiler, og der er samtidig værksteder, der vægter gode og langtidsholdbare løsninger. Kvaliteten sikres ved hele tiden at holde sig opdateret på den nyeste teknologi, mens en effektiv arbejdsgang sikres ved løbende kurser og vidensdeling.

Gå på opdagelse i vore anbefalede autoværksteder her på siden og find en reparation i nærheden af dig. Da vi har base i og omkring hovedstadsområdet findes mange af værkstederne her, men vi tilføjer løbende nye værksteder til vores liste, så hold endelig øje med professionelle autoværksteder i dit område.

Læs vores seneste blogindlæg her!