På opdagelse i Danmarks autoværksteder

Har du allerede et lokalt værksted, hvor du har tillid og oplever en habil service, så er du heldig. Det kan også sagtens være, at du er i den anden lejr, hvor du har vanskeligt ved at finde et autoværksted, hvor du synes, priser og service går hånd i hånd. Her hos Holmbo Auto er vi en samling pensionerede mekanikertosser, som har sat os for at undersøge markedet indenfor autoværksteder, så du som forbruger kan få den bedste service. For husk – en god tillidsfuld mekaniker kan være guld værd for dig. 

Pensionerede mekanikere anmeldere autoværksteder

… Og hvorfor skal du så lytte til os gamle tosser? Ja, det behøver du da nødvendigvis heller ikke. Vi gør det først og fremmest for vores egen interesses skyld, og fordi vi ved, det kan være vanskeligt at finde dygtige mekanikere derude. Hos Holmbo Auto er vi en slags forening, hvor vi alle sætter mekanikerfaget meget højt, og på trods af, vi er nået pensionen, så kan vi sgu ikke rigtig lægge bilerne og servicefaget fra os. Derfor kan du læse med her på siden, når vi drøner rundt i Storkøbenhavn og tester forskellige autoværksteder – vi skal alligevel have vores bil til service kan man sige, og hvor ikke prøve at være på kundesiden af karosseriet for en gang skyld.

Hvad er et godt autoværksted i vores øjne

Ja, det er selvfølgelig individuelt, og der er mange parametre, man kan måle ud fra. Er værkstedet f.eks. udstyret med en høj teknologi, der giver de bedste forudsætninger for god service? Er mekanikerne gode til at møde deres kunder? God service kræver både gennemsigtighed og evne til at forklare vigtigheden af de forskellige typer reparationer. I sidste ende ønsker vi, at din bil havner på det bedste mulige værksted. Følg med her på siden når vi laver vores undercover-anmeldelser. Vi glæder os til at komme i gang.

Læs vores seneste indlæg her!