Anbefalet Hjertestarter til dit Autoværksted!

Hos Holmbo Auto tager vi både sikkerhed og arbejdsmiljø meget seriøst.
Vi er selv alle oppe i alderen og som beskrevet her på siden alle gamle entusiaster og tidligere ejere af autoværksteder landet over.

Seneste nyt er, at vi vil komme med en lille historie til tilbage fra en daværende kollega sidste år redet hans kollegas liv.

Det startede en tidlig morgen som altid i denne branche, da Kim mødte ind på arbejde.
Hans kollega Rasmus, som var ung og frisk, elskede at gå i fitness 4-5 gange om ugen, løbe hver aften og naturligvis gå i byen hver weekend. Sammen med det arbejder Rasmus fra halv 7/ 7 morgen og 8 timer frem. Det vidste sig at blive en for stor last for Rasmus krop, da han pludselig en dag på arbejdspladsen fik det rigtigt dårligt.

Jeg husker tydeligt at Kim fortalte mig historien i starten af året, nu syntes vi alle at det var tid til at dele denne erfaring.

Hvis du har et autoværksted, så køb for guds skyld en hjertestarter nu, hvis du ikke allerede har hængt en hjertestarte op på værkstedet. Det vidste sig nemlig at være en ung mands redning, da han efter de små stik i brystet, besvimet og fik en hjertestop. Kim og hans team havde 2 uger for inden været på hjertestarter kursus, de vidste derfor alle præcis hvordan deres ZOLL AED Plus Hjertestarter skulle bruges aktivt og hurtigt.

Det vidste jeg heldigvis at gå godt og meget hurtigt, hjertestarten gjorde det den skulle, og Rasmus kom til sig selv hurtigt efter ulykken. En ambulance kom til værkstedet og tog naturligvis Rasmus med til Herlev hospital. I dag er Rasmus tilbage og alt er som det ”plejer” trods en forskrækket oplevelse for både Rasmus og resten af teamet i autoværkstedet.

Vores anbefaling er derfor meget enkel. Køb en Hjertestarte som Teamet her – Den kan rede liv!
Vi kan anbefale at bestille den her hos Foerstehjaelp-shoppen.dk