Flexleasing – Til dig med smag for dyre biler!

Her på redaktionen hr vi i mange år været af den overbevisning – om end at den måske er en smule gammeldags – at man selv skal eje sin bil. Men efter at bilmarkedet har ændret sig radikalt de seneste år, er der kommet mange flere løsninger og måder hvorpå, man kan få fingrene i drømmebilen. Forhen måtte man nøjes eller væbne sig med tålmodig og spare op. Sådan er det gudskelov ikke mere! Nu er der nemlig noget, der hedder flexleasing, hvor du får adgang til et bilmarked, som du sikkert før kun turde drømme om.

Med flexleasing får du nemlig mulighed for at lease de lækreste og fedeste sportsvogne og eksklusive biler fra eksotiske bilmærker. Du får mulighed for at køre i en topmodel med løsninger og ekstraudstyr i absolut særklasse. Flexleasing er også en god ide for dig, der ikke ønsker at binde dig til en enkelt bil i mange år fremover på grund af et dyrt lån. Du har nemlig kun råderet over bilen i den leasingperiode der aftales i kontrakten.

Der er dog også ting, du skal være opmærksom på, hvis du drømmer om en luksusbil på flexleasing, nemlig:

Hvis du flexleaser en bil forpligter du dig for selv at stå for vedligeholdelse og reparation af bilen i den aftalte leasingperiode.

Efter endt leasingperiode skal du selv sørge for at videresælge bilen. Her der vigtigt, at du får solgt bilen til den restværdi – eller mere – der står i kontrakten, ellers står du med et tab efter endt handel.

Nu kan det måske lyde, som om der er en del risiko forbundet med flexlease, men det behøver der bestemt ikke at være, hvis du bruger din sunde fornuft og finder en kompetent og troværdig udbyder.
Og så skal det understreges at fordelen med en flexleasing, er, at du får adgang til et marked af eksklusive drømmebiler, og du samtidig får maksimalt frihed til at vælge til og fra i en kortere eller længere periode. 
Vi giver heraf vores varmeste anbefalinger til Coreleasing.dk