Flyt nemt & enkelt med et professionelt flyttefirma i Hillerød

Selvom vi her på redaktionen brænder allermest for biler og reparationer, har vi også sparet lidt plads til andre gode anbefalinger. Denne gang skal det handle om Fredensborg Vognmandsforretning, som et familiemedlem netop har brugt til sin flytning i Helsingør. Eller det passer jo ikke helt, at det ikke handler om biler – der skal jo ret gode flyttevogne til at klare en hurtig og effektiv flytning.

Christina, som er niece til en af skribenterne her på bloggen, har netop haft en rigtig god flytteoplevelse med Fredensborg Vognmandsforretning, som er et flyttefirma nær Hillerød. Vi vil meget genre bruge lidt spalteplads på at give de gode oplevelser og anbefalinger videre til vores læsere. læs også mere her på frvf.dk

Flytning til tiden – ”Det tog ingen tid med Fredensborg Vognmandsforretning”

… sådan var ordene efter, at Christina havde flyttet fra en lejlighed til en anden i Hillerød. Hun fortalte os, at flyttefirmaet kom til den aftalte tid, og på rekordtid fik de båret alle flyttekasser og møbler ned i flyttebilen – møblerne blev forsvarligt pakket ind i tæpper for at minimere risikoen for ridser og skrammer. Da alle ejendele var blevet sikkert kørt fra det gamle lejemål til den nye adresse fik flyttefolkene hurtigt båret alt op i den nye lejlighed – her var de endda behjælpelige med at fordele flyttekasser og møbler i de rigtige rum, hvilken i dén grad var med til at Christina kom hurtigt på plads i de nye rammer.

Faktisk havde hun allerede så godt som pakket ud den samme aften, og hun kunne nye take away og en god film i sofaen med god samvittighed.  
Vi er ikke i tvivl om, at Fredensborg Vognmandsforretning er det rigtige sted at henvende sig, hvis man skal flytte fra A til B. Nu har I i hvert fald fået vores anbefaling med på vejen – Se mere på deres hjemmeside frvf.dk