Dagens anmeldelse: Dækcenter på Nørrebro v. Tranevej Autoservice

Vinderen står lige for døren, og det er en god ide at få styr på vinterdækkene, så årets første kulde og frost ikke kommer som en overraskelse. Derfor har vi taget kig på autoværkstederne i København, og har fundet frem til et topprofessionelt dækcenter på Nørrebro, der hurtigt og effektivt skifter dine sommerdæk til nye og skridsikre vinterdæk. På den måde er du sikker på at begive dig forsvarligt ud på de til tider vinterglatte veje.

Travevej Autoservice er et moderne værksted med uddannede og erfarne mekanikere, der gør en dyd af at levere en god service og et fejlfrit resultat af højeste kvalitet. Med andre ord et rigtigt autoværksted, hvor både kundeservice og faglighed IKKE er en by i Rusland.

Hvorfor er vinterdæk en god ide?

Hvis du primært kører i byen, tænker du måske, at vinterdæk ikke er en absolut nødvendighed. Det kan vi her på redaktionen så skrive under på, at det er. Selvom der i byen ofte bliver saltet og ryddet for sne, kan der stadig være glatte pletter, der kan gøre din kørsel usikker for både dig selv og dine medtrafikanter. Med vinterdæk kan du være sikker på et godt vejgreb, og du kan samtidig glæde dig over en bedre brændstoføkonomi, da bilen skal bruge færre kræfter i det glatte terræn.

Hos Tranevej Autoservice har de både sommer- og vinterdæk, og de har altid minimum 200 dæk på lager. Hvis du har særlige eller specifikke ønsker til dine nye vinterdæk, er de også klar til at bestille specialforespørgsler hjem til værkstedet.

Her får du et dækcenter på Nørrebro, der lever op til de højeste standarder i branchen, både hvad angår faglighed, materialer og service. Det kan vi her på redaktionen skrive under på – og vi har stiftet bekendtskab med en hel del autoværksteder i tidens løb. Se mere på Tranevejautoservice.dk