Eventfirma arrangerer formidabel biludstilling i København

Som pensionerede mekanikere har vi jo en forkærlighed for alt, der kører på benzin og diesel. Så da vi faldt over årtiets internationale biludstilling i København, var vi ikke sene til at købe billetter til arrangementet, som tilmed var arrangeret af et eventfirma i København, nemlig Event Republic.

Da det var et internationalt anlagt event, havde vi faktisk store forventninger til både dagsprogram og udstillingens indhold og kvalitet. Derfor var vores begejstring ekstra stor, da vi ankom til Royal Arena, og så, at en sådan opgave overhovedet ikke var for stor for Event Republic, som var det eventfirma i København, der stod for planlægning og afvikling af arrangementet.

Eventfirma forvandler Royal Arena til et paradis for bilelskere

Royal Arena var slet ikke til at kende – hverken udvendig eller indvendig. Det var tydeligt for enhver, at den biludstilling var en kærkommen lejlighed for det eventfirma i København til at skeje ud. Man fik i al fald en hel klar fornemme af, at intentionen hos det eventfirma var at efterlade gæsterne med en mindeværdig biloplevelse.

Selve bygningen var klædt i hvidt stof, så projektorer strategisk placeret kunne ændre bygningens udseende til en hvilken som helst futurisk bilmodel. Det var lidt syret at opleve – en lidt ud af kroppen-oplevelse, men meget fedt alligevel. Ude foran på parkeringspladsen var alskens bilmærker linet up fra ende til anden – lige fra Rolls Royce og Bentley hen over semi-elektriske Tesla og Fisker Inc.’s Emotion til de mere gængse bilmærker, som menigmand m/k kender. Så hvis man ikke allerede var bil-smaskforelsket, så blev man det i al fald der! Event Republic var dette eventfirma i København, som virkelig var lykkedes med deres forehavende.

Indenfor havde eventfirmaet i København anlagt en racerbane i hvert hjørne, hvor Formel 1-racerbiler ræsede rundt til stor begejstring og glæde for børn og fartglade voksne. Ud over der de sædvanlige bilmærke-boder, hvor man kunne fylde poser og sække med diverse merchandise, var der også løbende konkurrencer, så man kunne vinde alt fra prøvekøreture til rejser og gavekort til biltilbehør, m.v. Hovedpræmien var selvfølgelig en lækker guldbelagt Tesla, som stod og ventede på en heldig udstillingsgæst. Der var lidt for enhver smag, så det eventfirma i København havde virkelig tænkt på det hele.

Vælg eventfirma i København – så får du international klasse og kvalitet

Efter biludstillingen i Royal Arena har vi fået masser af nye ideer til bil-blogindlæg, så pengene var bestemt givet godt ud, da vi tog til biludstilling. Jen mener ikke at kunne huske et arrangement så storslået og velafviklet som det, vi oplevede i Royal Arena. Så vi må bare tage hatten af for Event Republic og deres indsats. Det er det bedste show, vi til dato har oplevet eksekveret af et eventfirma i København.