Min kone er glad

Du tænker nok, at hvad har brystforstørrelse med implantat dog at gøre med Holmbo Auto. Ingenting kan jeg sige – og dog – det skulle da lige være, at mange mekanikere er kendt for at have plakater eller kalendere med barmfagre kvinder hængende på værkstedet. Men det handler dette indlæg slet ikke om (og man må vist heller ikke have de omtalte genstande hængende på væggen i værkstedet mere).

Nej, indlægget handler om min søde kone, der som jeg er oppe i årene. Vi har fået 2 skønne børn og jeg bliver nødt til at give hende ret i, at det har da sat sine spor på hendes krop. Brysterne hænger lidt og der er ikke meget tilbage af den ellers smukke C-skål, hun havde som ung. Hun har været ked af sine bryster i flere år og har længe drømt om at få lidt fylde tilbage på den øverste del af kroppen.

Nu var tiden endelig kommet

En dag spurgte jeg hende, hvorfor hun ikke kontaktede en plastikkirurg, når hun nu gik rundt med ønsket om en større barm. Jeg skal lige hurtigt tilføje, at det altså ikke er mit ønske – jeg holder af min kone helt som hun er, men det gør mig da ked af det, at se hende trist. Nå ja, svarede hun – måske var tiden inde og hun havde jo sparret sammen i flere år. Vi tog ind til CPH Plastikkirurgi i hjertet af København og i samråd med kirurgen besluttede min kone sig for brystforstørrelse med implantat kombineret med et brystløft.

Selve indgrebet forløb fint og min kone var da øm i et par måneder – men i dag er hun himmelhenrykt og jeg må indrømme, at det ser godt ud. Det ser faktisk meget naturligt ud. Det eneste min kone fortryder er, at hun ikke gjorde det for 10 år siden. Det var alle pengene værd.