International flytning fra Amager – Fagflyt

At flytte under corona krisen er en vild beslutning men at flytte internationalt er endnu vildere. Normalt ville jeg aldrig tage sådan en drastisk beslutning men når det kan ændre hele min karriere og give min familie og jeg et bedre liv – så siger jeg ja.
Vi skal flytte fra Kastrup, Amager til sydnorge 1 time fra Oslo.

Det er ikke ligefrem let at flytte over grænser og især ikke lige nu da mange firmaer undgår at krydse internationale grænser.
Heldigvis blev jeg af en ven anbefalet Fagflyt så dem ringede jeg til. Min ven har før brugt deres opbevaring service på Amager og havde kun positive oplevelser med Fagflyt. International flytning med Fagflyt.
Når man flytter hele sit liv vil man hellere føle sig tryg end at betale mindst.

Jeg følte mig tryg igennem hele processen og mine ting blev flyttet sikkert fra A til B. Jeg havde løbende opdatering på flytningen og de var så søde at hjælpe med at bære ind og ikke kun til kantsten.
Jeg kan ikke andet end at anbefale Fagflyt til alle der står overfor en flytning fra Amager – både nationalt og internationalt.
De kan det hele!
Fagflyt har hovedkvarter på Kastrup, Amager. Så det er helt klart billigst at bestille derfra.

Nu sidder jeg og skriver denne blog fra vores nye hjem i Oslo.
Mange tak til Fagflyt