Nyt køkken

Vi har besluttet os for at få et nyt køkken. Vi har efterhånden boet i vores hus i 20 år og køkkenet er lidt slidt og kedeligt. Det fulgte med huset, da vi købte det, så det er heller ikke ligefrem moderne, medmindre man er til retro – og det er fruen ikke, skal jeg hilse og sige.

Leje en container

Det bliver et værre svineri og roderi, når det gamle køkken skal rives ned, så vi har været på jagt efter et firma, der tilbyder containerudlejning. Der er godt nok mange ting gemt i skuffer og skabe, når først man hiver det hele ud, så vi mangler simpelthen et sted at opbevare alle de ting, vi har samlet sammen gennem tiden. Jeg vil egentlig helst rydde op i alt det gamle skidt, men det er vi ikke helt enige om derhjemme. Mit håb er, at når det nye flotte køkken står klar, så vil min hustru tænke lidt over, hvad hun vil fylde ind i det.

Svært at skaffe håndværkere

Vi skal ikke selv sætte køkkenet op, men har derimod valgt at få professionelle folk til det. Jeg har ikke nerver til at hænge skabene op. De er virkelig tunge og tænk så på alt det, der skal ind i dem bagefter. Der er virkelig run på håndværkerne i øjeblikket og det er næsten ikke til at opdrive en håndværker i miles omkreds. Det bliver noget med, at de kommer et par dage i en uge og så nogle dage i andre uger. Det kan godt blive lidt langstrakt og derfor har vi valgt at lege en container. Jeg magter simpelthen ikke at have alle de papkasser opmagasineret i huset.

Når det så er sagt, så glæder jeg mig vildt til det nye er installeret. Det bliver fedt at stå og arbejde ved den nye massive bordplade i træ og betjene alle de nye hårde hvidevarer. Jeg elsker at gå og kokkerere i weekenden. Det bliver en fest